Ontwikkeling op het oude Campo terrein

Foto: www.overteylingen.nl

Het voormalige Campoworld terrein aan de Teijlingerlaan in Sassenheim wordt binnenkort bebouwd; de krakers zijn inmiddels vertrokken en het oude gebouw steekt nogal af tegen de chique nieuwbouw die daar omheen is gebouwd.

Het heeft door omstandigheden lang geduurd, maar na meer dan tien jaar kan de wijk Overteylingen, nabij de Ruïne van Teylingen, afgebouwd worden. Nadat de bezwaren van omwonenden waren verworpen, sloeg de crisis toe. Hierdoor was het voor aannemers destijds niet de goede tijd om te gaan bouwen.

Nu de huizenmarkt weer is aangetrokken, heeft Kondor Wessels Projecten het terrein ontwikkeld en is de verkoop gestart van de nieuwbouw in de toekomstige villawijk. De vergunningen voor de bouw zijn inmiddels al afgegeven en de meeste woningen zijn reeds verkocht of onder optie.

Overteylingen

Het plan Overteylingen in Sassenheim bestaat uit de bouw van twaalf villa’s:

  • 2 vrijstaande waterburchtvilla’s,
  • 2 vrijstaande burchtvilla’s,
  • 8 twee-onder-een-kapvilla’s.

Als alles volgens plan verloopt zal, volgens Frits Wilbrink van Wilbrink en van der Vlugt makelaars, de start van de nieuwbouw rond 1 november plaatsvinden. De oplevering van de woningen staat gepland rond juli 2018.

Cookieinstellingen