Mysterieus verschijnsel in Sassenheim

Foto: Lisa de Blok

Ze duiken op steeds meer plekken op in Sassenheim, het is een mysterie waar ze vandaan komen en wat ze daar doen maar ze trekken in ieder geval de aandacht.

De miniatuur striphelden en poppetjes lijken als paddestoelen uit de grond te schieten. Ze zitten op prullenbakken, op paaltjes en op andere plekjes in het dorp. Je moet er wel even goed naar zoeken, maar als je ze eenmaal gezien hebt kun je er bijna niet omheen.

Cadeautjes

Ook het achterlaten van leuke cadeautjes met lieve berichtjes erbij op straat lijkt een hype te worden. Een aardig gedichtje en een leuk cadeautje die zomaar op straat voor een vreemde worden achtergelaten. Een mooi gebaar, speciaal om een lach op iemands gezicht te toveren. Dit initiatief komt vanuit de Facebookgroep ‘Voor jou van mij’.

Poppetjes

Waar de kleine mysterieuze poppetjes precies vandaan komen is nog onbekend, maar wellicht zijn ook deze geplaatst om een lach op je gezicht te toveren. Ben jij ze al tegengekomen? Maak een leuke foto en plaats deze dan onder dit bericht op Facebook.

Cookieinstellingen