Workshop Wintertuinieren

Foto: PR Bilbiotheek Bollenstreek

Bibliotheken door het hele land staan in de maand november in het teken van Jan Wolkers en Duurzaamheid. Tijdens Nederland Leest, de grootste bibliotheekcampagne van Nederland, doet de bibliotheek een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers aan leden cadeau met als titel Winterbloei. De bundel is samengesteld en toegelicht door Onno Blom en bevat zowel gepubliceerd, als ongepubliceerd werk van Jan Wolkers.

Uiteraard doet ook de Bibliotheek Bollenstreek aan deze actie mee. Er worden in deze maand meerdere activiteiten georganiseerd rond de thema’s natuur en duurzaamheid. Op zaterdag 9 november om 14:30 uur vindt in de bibliotheek van Voorhout de workshop Wintertuinieren plaats. De workshop wordt verzorgd door Anouk Winkler van Velt. Wat moet je juist wel doen in deze tijd en wat niet? Moet je wel of niet de bladeren weghalen uit je tuin? Hoe krijg je een natuurvriendelijke of diervriendelijke wintertuin? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens deze workshop.

Deze activiteit vindt plaats in samenwerking met Groen Dichterbij Teylingen, De Groene Uitdaging, Provincie Zuid-Holland en IVN Natuureducatie. Opgave voor deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek Bollenstreek geregeld worden en ook via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. Wel graag van tevoren reserveren.

Wordt deze maand lid van de bibliotheek en ontvang een duurzame tas cadeau!

Datum: 9 november 2019

Aanvang: 14:30 – 16:30 uur

Locatie: Bibliotheek Voorhout, Herenstraat 48, 2215 KH Voorhout