Mooie Valentijnsactie Wereldwinkel Sassenheim

Foto: wereldwinkel

Koop voor jouw geliefde met valentijn een mooi cadeau in de Wereldwinkel Sassenheim en verspreid daarmee ook je liefde over de wereld!

De Wereldwinkel is een kleurrijke fairtrade cadeauwinkel, met liefdevolle geschenken uit de hele wereld. Producten in de winkel zijn niet alleen uniek en bijzonder, er zit ook een verhaal achter. Het verhaal van producenten uit de armste delen van onze wereld, die dankzij hun verkoop via de Wereldwinkels een leefbaar loon en menswaardig bestaan kunnen opbouwen. En zo ook hun families kunnen onderhouden.

Zeker in deze tijden hebben ook de mensen daar het niet makkelijk. Jij kunt met jouw aankoop dus zeker een steentje bijdragen. Door bijvoorbeeld een mooi valentijnscadeau in de Wereldwinkel te kopen. En er is nu een mooie winactie! Koop je in de periode van 1 februari t/m 14 februari iets in de Wereldwinkel Sassenheim (ter waarde van minimaal € 5,00) maak je kans op een gratis lunch voor 2 personen.

Met jouw aankoop kun je een waardebon winnen voor twee personen. Om samen te genieten van een liefdevolle lunch, die wordt aangeboden door Nozems aan de Hoofdstraat 222 in Sassenheim.

Deze actie geldt voor alle aankopen in de winkel, uitverkoop artikelen en de webshop. Dus spreidt jouw liefde over de wereld en kom naar de Wereldwinkel aan de Kerklaan 1 in Sassenheim.

 

Cookieinstellingen