Bessenstruiken voor Park Rusthoff dankzij Kringloop Herenstraat 63

Foto: PR

Vele verenigingen en instellingen in de Bollenstreek gingen Park Rusthoff al voor, maar deze week viel Park Ruthoff ook flink in de prijzen. Op verzoek van Gerard Rutgrink, hoofd groen van Park Rusthoff, is Monique Knops als secretaris van de Stichting Beheer Park Rusthoff in de pen geklommen om een verzoek tot donatie te doen voor de aanschaf van 300 besdragende struikjes.

Het verzoek was om de biodiversiteit in het park te verbeteren en daarvoor diverse soorten besdragende struiken aan te planten. Er zijn namelijk open plekken ontstaan in het bosgedeelte en aan de rand van het park. Die willen ze graag aanvullen met deze besdragers. Hierdoor komt er weer meer kleur in het park en het is een mooie aanvulling op het voedselaanbod voor de vogels.

De begroting voor 300 besdragende struikjes bedraagt € 750,-. Groot was de vreugde toen het bericht werd ontvangen met de melding dat het verzoek voor een donatie is gehonoreerd door Stichting Kringloop Herenstraat 63. Uit handen van Annelies Simonis en Dirk Dekker ontving Gerard Rutgrink de welkome donatie.

 

Cookieinstellingen