Geef je mening over gebieden voor zonnevelden en windmolens

Foto: pixabay

In Nederland gaan we steeds meer energie duurzaam opwekken. Dit betekent meer zonnevelden en windmolens. Maar ook deze energie moet ergens worden opgewekt.

Er zijn veel plekken om zonnevelden en windmolens te plaatsen. Maar niet alle plekken zijn even geschikt. Welke gebieden vind jij hiervoor geschikt? En welke minder, of helemaal niet? En wil jij betrokken worden bij energieprojecten bij jou in de buurt? Zo ja, hoe?

Geef jouw mening

Laat weten wat jij belangrijk vindt. Vul de vragenlijst in van de energieregio Holland-Rijnland. En maak kans op 1 van de 10 tegoedbonnen van 25 euro. Meer informatie vind je opĀ www.teylingen.nl/energietransitie.nl. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer tien minuten.

De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met 10 januari 2020. De vragenlijst is in opdracht van de energieregio Holland-Rijnland en in samenwerking met de gemeente Teylingen opgesteld.

RES Holland Rijnland

De gemeente werkt samen in de energieregio Holland-Rijnland aan de Regionale Energiestrategie (RES). Hierin staat hoe en waar we energie kunnen besparen en duurzaam kunnen opwekken. Maar ook welke mogelijkheden er zijn om onze huizen zonder aardgas te verwarmen.