Voucher van € 70 om energie te besparen

Eind juni ontvang je als woningeigenaar een brief met een voucher. Deze voucher ter waarde van € 70,- kun je besteden bij een van de aangesloten bouwmarkten of doe-het-zelf winkels in de buurt aan artikelen om jouw huis duurzamer en comfortabeler maken.

Energiebesparende maatregelen

De artikelen die je via deze actie kunt aanschaffen, zijn een steuntje in de rug om te beginnen met verduurzamen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan radiatorfolie, tochtstrips of led-lampen. Het zijn maatregelen die eenvoudig zelf zijn toe te passen en direct al voordeel opleveren. Zowel voor het milieu, als voor je portemonnee!

Hoe werkt het?

Op de voucher die je per post ontvangt, staat een code waarmee je tot een bedrag van € 70,- op energiebesparende producten terug kunt vragen. Bij een bouwmarkten of lokale ondernemer maak je een keuze uit geselecteerde producten en rekent deze zelf af. Vervolgens dien je online de kassabon in, samen met de code van jouw voucher. Het bedrag wordt daarna teruggestort op je rekening. De actie loopt tot en met 31 maart 2021 of tot zolang het budget strekt. Wanneer het budget van jouw gemeente op is, kun je geen geld meer terugvragen via deze actie.

VVE’s en huurders

In Teylingen geldt deze actie ook voor VVE’s, hiervoor ontvangen VvE-leden begin juli een brief met vouchercode en specifiek aanbod. Daarnaast wordt er in Hillegom, Teylingen en Lisse ook aandacht aan energiebesparing door huurders besteed. Hierover volgt nog meer informatie.

Kijk voor meer info, de actievoorwaarden en veelgestelde vragen op de website van De Groen Uitdaging.

Reacties