Duurzame ondernemersavond in Teylingen

Foto: pixabay

Meermaker Teylingen organiseert op 27 juni een duurzame ondernemersavond. Tijdens deze avond maken ondernemers kennis met Meermaker, het duurzame investeringsfonds van gemeente Teylingen.

Meermaker kan innovatieve, duurzame en/of circulaire projecten een zet geven. Meermaker laat aansprekende voorbeelden uit de regio zien om ondernemers te inspireren. Daarnaast is deze avond aandacht voor de landelijke informatieplicht voor energiebesparing. Een ondernemer vertelt welke energiebesparende maatregelen hij heeft genomen, waarom en hoe makkelijk het is om te voldoen aan de informatieplicht. Er is gelegenheid voor vragen hierover aan de Omgevingsdienst.

En Yvonne van der Hulst van het gelijknamige innovatieve bouwbedrijf vertelt over het proces en de voordelen om als een van de eerste in Nederland ‘plus op de meter’ woningen te bouwen, woningen die geen energie gebruiken, maar leveren.

Deze avond benutten we ook om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden die je als ondernemer ziet op het vlak van bijvoorbeeld zelf energie opwekken met de zon of uit de bodem, duurzame mobiliteit en samenwerkingen. Experts zijn aanwezig om vragen direct te beantwoorden. Wethouder duurzaamheid, Rob ten Boden is deze avond ook aanwezig. De avond vindt plaats op het bedrijvenpark van Greenib. Na aanmelding ontvang je van ons de exacte locatie. Aanmelden kan via: https://meermaker-teylingen.nl/bedrijven/

  • Datum: donderdag 27 juni
  • Plaats: Greenib Business Park Warmond (exacte locatie volgt na aanmelding)
  • Programma: Inloop 17:30 (verse soep en broodjes) Einde 21:00

Reacties

Cookieinstellingen