Doe mee aan de grote schoonmaakactie op Koudenhoorn!

Foto: Lisa de Blok

De jaarlijkse schoonmaakactie op Koudenhoorn wordt dit jaar gehouden op zondag 7 april. Deze schoonmaakactie wordt georganiseerd door de Warmondse Schippertjesdagen in samenwerking met de gemeente Teylingen.

Deze schoonmaakactie vindt jaarlijks plaats in de week voorafgaand aan de opening van het vaarseizoen, dit jaar op 12 april. Normaal gesproken wordt er op het eiland tijdens de Nationale Opschoondag al schoongemaakt. Dit jaar is er besloten om de krachten te bundelen en zowel op het water, als op het land en op de andere eilanden rondom Koudenhoorn met z’n allen de schouders eronder te zetten!

Programma zondag 7 april

Iedereen die een handje mee wil helpen, is zondag 7 april van harte welkom om Koudenhoorn en de andere eilandjes in Warmond weer zo schoon mogelijk te krijgen. Aanmelden is niet nodig. Deelnemers kunnen om 12.00 uur naar het verzamelpunt bij de theekoepel in Park Groot Leerust komen. Alle hulp wordt ontzettend gewaardeerd. Hieronder het programma van die dag:

  • 12.00 uur Ontvangst met koffie bij de theekoepel in park Groot Leerust
  • 12.15 uur Vertrek boten
  • 14.30 uur Terugkeer boten
  • 14.45 uur Aanbieden zwerfafval aan wethouder Rob ten Boden
  • 15.00 uur Afsluiting met een drankje

De gemeente zorgt voor materialen voor de schoonmaakactie zoals handschoenen, hesjes, vuilniszakken en grijpers. De bootjes liggen klaar om naar de diverse locaties te varen. Voor meer informatie of vragen kunnen mensen contact opnemen met Monique van der Weijden: [email protected] of bel via 14 0252.

Reacties

Cookieinstellingen