Repair Café met workshop voor kids!

Foto: Lisa de Blok

Op zaterdag 23 september staat er in de JoJo aan het Hortusplein weer een bijeenkomst gepland van het Repair Café Teylingen.

De vrijwilligers gaan graag samen met jou tussen 13:00 en 16:00 uur aan de slag om op gezellige wijze invulling te geven aan duurzaamheid. Dit doen ze door kapotte apparaten, kleding, fietsen en andere waar weer een tweede leven te geven.

Kinder workshop

Ditmaal is er tijdens de bijeenkomst ook een workshop voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar, waarbij mini-aquariums met vissen worden gemaakt van karton. Leuk om te maken en leuk om naar te kijken.

Deze workshop is van 13:30 tot 15:30 uur. Kosten zijn 5 euro, inclusief drinken en wat lekkers. In verband met beperkte plaatsen, graag vooraf voor de workshop aanmelden via [email protected] of via 06 – 51759792.

Reparateurs gezocht

Lijkt het jou ook leuk om te helpen met repareren tijdens de maandelijkse bijeenkomsten? Kom dan aanstaande zaterdag eens de sfeer proeven of loop doordeweeks eens binnen in de JoJo op dinsdag, donderdag of vrijdagmiddag tussen 13 en 16.30 uur. Het Repair Café Teylingen is namelijk opzoek naar extra reparateurs.

Cookieinstellingen