Sinterklaasintocht in Voorhout

Foto: pixabay

Sinterklaas heeft laten weten de Voorhoutse kinderen te verrassen door ouderwets met de boot naar Voorhout te varen. Zaterdag 18 november rond 14.30 uur wordt hij verwacht aan de kade op de kruising Herenstraat – Leidsevaart, nabij de Nagelbrug. Uiteraard staan Puck en Muck hem daar op te wachten, met natuurlijk alle kinderen uit Voorhout.

Vind je het te druk bij de Nagelbrug zoek dan een plekje op de Herenstraat (tussen de Schoonoord en het Kerkplein). Nadat Sinterklaas is uitgestapt maakt hij een rijtoer over de Herenstraat met als eindpunt het Kerkplein. Op het bordes van de R.K. Kerk zal Burgemeester Carla Breuer de goedheiligman opwachten om hem, de Hoofd, de roetveegjes en assistenten welkom te heten in ons mooie dorp.

Hierna is het de beurt aan de kinderen en hun begeleiders om de Sint persoonlijk te ontmoeten. De Sint blijft tussen 15.00 uur en 17.00 uur aanwezig op het bordes van de R.K. Kerk. Alle kinderen en hun begeleiders kunnen hem dan een handje geven, een selfie maken en de tekeningen / kunstwerken in ontvangst nemen.

De wachtende kinderen worden in de tussentijd vermaakt door de roetveegjes. Gezellige muziek en pepernoten zullen niet ontbreken.

Met dank aan: Cultuur Verheft – EHBO vereniging Voorhout – Oranjevereniging Voorhout – Gemeente Teylingen – St. Cecilia – Rederij van Hulst – ATC Noordwijk – Reddingsbrigade Noordwijk – Scouting Boerhaave – St. Bartholomeuskerk – Voorhout onderneemt!

Cookieinstellingen