Oldtimer Festival in Park Rusthoff

Foto: Lisa de Blok

Het is alweer 3 jaar geleden dat het laatste Oldtimerfestival werd georganiseerd. Dit jaar kan het gelukkig weer en ze gaan er dan ook een geweldig evenement van maken.

Op 21 augustus staat vanaf 12.00 uur ons mooie Park Rusthoff vol met prachtige oldtimers: auto’s, motoren, bromfietsen, etc. Ook de brandweerwagens zullen niet ontbreken. Het wordt een geweldig evenement waar van alles te zien is voor jong en oud. De Rock en Roll band Mainline 55, die reeds vanaf het prille begin op dit festival speelt, is weer van de partij. En dat samen met nog een muzikale verrassing!

Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd met een heuse foodplaza, terwijl buiten het park ritjes kunnen worden gemaakt in een oldtimerbus. Buiten het park kan men weer de bekende tourrit rijden (niet voor park deelnemers), na de rit worden die voertuigen in de Hoofdstraat opgesteld zodat men daar ook nog kan genieten van de prachtige voertuigen.

Zoals gebruikelijk is deelname en toegang volledig gratis, een festivalboekje zal ook weer worden aangeboden. Voor meer informatie en/of inschrijven voor het opstellen van uw Oldtimer in het park of voor deelname aan de auto- of brommerrit kun je terecht op www.parkrusthoff.nl of bij Ton Wijsman 06-51153417 of John van Beek 06-39021399

Cookieinstellingen