Gospelkoor Soul2Soul zingt het nieuwe seizoen open!

Foto: pixabay

Het Teylinger gospelkoor Soul2Soul, met thuisbasis Sassenheim, opent op donderdag 19 augustus het nieuwe seizoen met ‘live’ repeteren in de Dorpskerk. Het koor heeft er ongekend veel zin in om iedere maand ook weer voor publiek te kunnen zingen en nieuwe nummers ten gehore te brengen. Het eerste optreden is een klein concert op zaterdag 25 september bij zorginstelling Topaz in Leiden.

Soul2Soul verleent haar medewerking met optredens bij verschillende gelegenheden: bij diensten voor kerken en instellingen tot kleine concerten of bruiloften met mogelijk in de toekomst ook weer deelname aan een festival. De talentvolle dirigent (Didier van Someren) en pianist (Koen van Leeuwen) brengen hun kennis en enthousiasme in om het koor tot een almaar swingender en muzikaler geheel te polijsten. Soul2Soul heeft een breed repertoire van verstilde tot uptempo muziek in verschillende eigen bewerkingen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Gospelkoor Soul2Soul? Loop dan gerust eens binnen tijdens de repetitie (schoolvakanties uitgezonderd). Het koor zoekt momenteel vooral extra zangers voor de altpartij voor de beste balans maar ook sopranen en tenoren zijn van harte welkom. De voorgeschreven Covid-19 maatregelen kunnen nauwkeurig toegepast worden in de nog steeds vervangende repetitielocatie in de Dorpskerk (tegenover de Hema), Hoofdstraat 217 in Sassenheim. Aanvang repetitie 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Voor informatie bel Rick van Caubergh 06 22515195 of kijk op www.gospelkoor-soul2soul.nl.

 

Reacties