Kaartverkoop voor nieuwe seizoen ’t Onderdak gestart

Foto: t Onderdak

Een avondje uit, weer naar het theater en je helemaal laten onderdompelen door mooie muziek, vlijmscherp cabaret of inspirerend toneel!

Het team vrijwilligers van theater ’t Onderdak is maar wat blij dat de theaterdeuren in september weer kunnen openen! Het nieuwe theater- en filmseizoen begint op 9 september en de voorpret kan nu al beginnen. Het aanbod aan voorstellingen en films is te zien op de website van theater ’t Onderdak.

Ze starten het theaterseizoen spectaculair met het Wijncabaret, de Stones Sessions en de premiere van het MUS (=MuziekUitdeStreek)-festival; een muziekavond met lokale bands. Daarna volgt nog meer muziektheater, Släpstick, de Bluebettes, de Nits, Joris Linssen, Jan Rot en ook weer ‘onze eigen’ Pam MacBeth.

Cabaretliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Sjaak Bral, Paul Haenen, Vuile Huichelaar, Niet schieten en de altijd verrassende cabaretpoel. De filmvoorstellingen – uitsluitend kwaliteitsfilms, genre arthouse / feelgoodmovie – blijven op de donderdagavond, twee keer per maand.

Kortom, dat wordt weer genieten! Theater ’t Onderdak wordt volledig gerund door een gastvrij team van enthousiaste en onmisbare vrijwilligers. Ook aankomend theater- en filmseizoen zetten zij de schouders eronder om bezoekers en artiesten een geweldige avond in het theater te bezorgen.

Kijk voor het volledige programma, info en kaartverkoop op de website hieronder en volg ’t Onderdak op Facebook.

Reacties