Nieuwe SOS Quiz over oud Sassenheim

Foto: SOS

Stichting Oud Sassenheim heeft een tweede quiz over oud-Sassenheim samengesteld. Donateurs hebben de quiz al per email ontvangen. Inmiddels staat deze ook online en is deze ook te vinden op de website van de stichting.

Met de quiz wil de SOS in contact blijven met zijn donateurs, die vanwege de coronamaatregelen de gebruikelijke bijeenkomsten niet kunnen bijwonen. De quiz kan door iedereen worden ingevuld, ook niet-donateurs, je vindt de quiz via deze link.

De eerste quiz is gewonnen door de heer Horsthuis uit Noordwijkerhout. Ook nu staan er weer leuke vragen tussen, zoals: hoeveel keer heeft Sassenheimer Piet van der Lans als amateurwielrenner een Nederlandse titel behaald of wat is een Sassemse Bilkert. Bij elke vraag staan drie antwoorden vermeld, waarvan er een de juiste is. Als je de oude Aschpotters hebt, kunnen de juiste antwoorden gevonden worden in de nummers 36 t/m 46.

De sluitingsdatum voor het inzenden van de antwoorden is 15 oktober. De antwoorden kunnen gemaild worden naar [email protected] of in een enveloppe in de witte buitenbrievenbus worden gedaan aan het hek van De Coy, het onderkomen van de SOS aan de Kagerdreef 72. De beste vijf inzendingen ontvangen een prijs.

Reacties