Nomineer een inspirerend vrijwilligersproject

Foto: PR

We zien in deze bijzondere tijd een enorm aanbod in initiatieven van en voor inwoners. Maar de Teylinger samenleving was altijd al verbindend en initiatiefrijk. De Teylinger Prijs wil juist ook die duurzame verbinding zichtbaar maken.

Er kan weer genomineerd worden. Vrijwilligers van een vereniging of stichting met een goed project of een bijzondere activiteit of een groep buurtbewoners die iets hebben georganiseerd in de wijk kunnen voor de Teylinger Prijzen in aanmerking komen.

De prijs is ontstaan omdat de gemeente Teylingen ontzettend blij is met de inzet van vrijwilligers en inwoners. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan een prettige woon- en leefomgeving voor ons allemaal. Om die waardering van de gemeente te laten blijken en zichtbaar te maken, bestaat de Teylinger Prijs. Iedereen mag een initiatief nomineren, dat kan een eigen project zijn, of dat van een ander. De winnaars van de Teylinger Prijs worden onder media-aandacht bezocht door de jury en ontvangen het geldbedrag van € 250,-. Ook de niet-winnende nominaties krijgen aandacht in de pers en/of op de website van Welzijn Teylingen.

De jury bestaat uit een bestuurslid van Welzijn Teylingen, een raadslid en een gemeenteambtenaar. Zij beoordelen de inzendingen aan de hand van drie criteria: duurzaam verbindend, inspirerend en bijdrage aan de samenleving en/of het verenigingsleven. De jury neemt na de sluitingsdatum contact op met alle inzenders, om meer te horen over het project of de activiteit, en om te horen waar de inzender behoefte aan heeft. Bekendmaking van de winnaars volgt ca. 6 weken na de sluitingsdatum.

Op de website van Welzijn Teylingen is meer informatie te vinden evenals het aanmeldformulier: www.welzijnteylingen.nl.

Nominaties voor de eerste ronde kunnen ingediend worden tot 11 mei, 12.00 uur. Met ingang van dit jaar zijn er twee nominatierondes en twee mogelijke winnaars per ronde. Er bloeit zoveel moois in Teylingen, maak het zichtbaar via de Teylinger Prijs. Voor vragen kan men contact opnemen met Maria Zwart, Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805. Of mail: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen