‘Oetblaoze’ met Adest Brass & Gé Reinders

Foto: PR

Zaterdagavond 7 maart staat Gé Reinders, de Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek, samen met Adest Brass o.l.v. Marcus Kerpershoek, op het podium van Theater ’t Onderdak in Sassenheim.

Gé Reinders terug naar Sassenheim

Het is alweer 13 jaar geleden dat Gé, toen met de Stageband van Adest Musica, op het podium in Sassenheim stond. Theaterseizoen ‘18-‘19 zou zijn laatste theatertour zijn, maar door alle aanvragen heeft hij zijn voorstelling “Oetblaoze” met een seizoen verlengd. In deze bijzondere samenwerking worden nieuwe nummers maar ook geprezen successen gespeeld, zoals ‘Blaosmuziek’ en ‘D’n Haof’.

Ook Adest Brass mocht muziekstukken aandragen zodat Gé een nieuwe muzikale uitdaging erbij krijgt. Op deze manier worden het zuiden en westen muzikaal mooi samengebracht. In Ge’s prachtige liedjes krijg je alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti. Kortom dit wordt een voorstelling die je raakt én omverblaast.

Deze bijzondere muzikale avond begint om 20.15 uur, de foyer gaat om 19.30 uur open. Kaarten á € 22,50 zijn te koop via www.hetonderdak.nl.

Reacties