Gulle gift Stichting Kringloop Herenstraat 63 voor nieuwe foyer in ’t Onderdak

Foto: PR

Vrijwilligers Anja en Evert Ruikes van theater ’t Onderdak kregen een uitnodiging van Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout. Na sluitingstijd van de kringloop werden zij op 31 oktober door Joke Spanjaard en Jos Alkemade in de Kringloop ontvangen.

Al snel bleek dat het niet alleen om een kop koffie ging. Anja en Evert kregen een cheque uitgereikt van maar liefst € 1.500,-. Met deze royale donatie van de Kringloop is het mogelijk om tien nieuwe stoelen voor de foyer van theater ’t Onderdak aan te schaffen.

De vrijwilligers van theater ’t Onderdak hebben grootse renovatieplannen voor de foyer. De aankleding en het meubilair van de foyer is aan vernieuwing toe. De inrichting is niet zo mooi meer en gedateerd. Volgend jaar (2020) is een jubileumjaar. Met het oog op het 20-jarig bestaan zijn er plannen voor een grootscheepse facelift. De foyer wordt rigoureus aangepakt. Van vloer tot muur en van meubilair tot verlichting. Ook de akoestiek krijgt extra aandacht. De vrijwilligers zijn van plan de renovatie, die naar verwachting enige maanden zal duren, in de zomer van 2020 uit te voeren.

Tijdens het komend theaterseizoen komen er natuurlijk acties! Om alle ambitieuze plannen voor de renovatie van de foyer én het 20 jarig jubileum te kunnen realiseren, heeft het bestuur van het theater diverse plannen gemaakt. Voorbeeld: er wordt dit najaar een grote loterij gehouden met prachtige prijzen. De prijzen staan op de website: www.hetonderdak.nl.

Na iedere theater- en filmvoorstelling is het mogelijk om loten (€ 2,00 per stuk) te kopen. De verkoop van de loten loopt tot 31 december 2019, de loten kosten 2 euro per stuk. Er kan, bij aankoop vanaf vijf lootjes, ook gemaild worden naar theater ’t Onderdak [email protected] De trekking is op 15 januari 2020 in het theater. De uitslag wordt ook bekend gemaakt op de website van ’t Onderdak en in de regionale pers.

Reacties