Gospelkoor Soul2Soul zoekt nieuwe leden

Donderdag 12 september houdt Gospelkoor Soul2Soul uit Sassenheim Open Repetitie om nieuwe leden te werven. Zij willen op die avond mensen het koor van binnenuit laten ervaren.

Zoals bij praktisch ieder koor is er een tekort aan mannen, waardoor zij extra welkom zijn zich aan te sluiten. Het 4-stemmige Soul2Soul gaf afgelopen jaar maandelijks een optreden dat varieerde van een openlucht locatie op De Kaag, een zorginstelling, deelname aan een Korenfestival, een concert met een rapper in Noordwijk en zingen in diverse kerken.

De koorleden hebben verschillende kerkelijke en soms ook niet-kerkelijke achtergronden. Wat hen bindt is de muziek. Het komend seizoen wordt toegewerkt naar het 10 jarig bestaan. Dus als je zin hebt in een feestelijk seizoen, loop dan vrijblijvend ter kennismaking de Havenkerk binnen en ervaar de gemoedelijke sfeer bij Soul2Soul. Verdere informatie: Rick van Caubergh 0622515195 www.gospelkoor-soul2soul.nl

Locatie: Havenkerk, Bijweglaan 4 Sassenheim. Je bent van harte welkom op donderdag 12 september vanaf 19.45 uur. Aanvang repetitie 20.00 uur tot 22.00 uur.

Reacties

Cookieinstellingen