De Teylinger prijzen! Welk vrijwilligersinitiatief nomineer jij?

Dion Piket links op de foto
Foto: Lisa de Blok

Binnenkort wordt de 2e prijswinnaar voor dit jaar van de Teylinger Prijzen bekend gemaakt. Maar ook de nominaties voor de laatste ronde gaan alweer van start. Dat betekent dat er weer genomineerd kan worden!

Vrijwilligers van een verenigingen met een goed project of initiatief of een groepje buurtbewoners die iets hebben georganiseerd in de wijk kunnen voor de Teylinger Prijzen in aanmerking komen. Voorwaarde is dat het project meerwaarde heeft voor de Teylinger samenleving en verbinding brengt tussen bewoners.

Iedereen mag een initiatief nomineren, dat kan een eigen project zijn, of dat van een ander. De sluitingsdatum van de derde en laatste ronde voor dit jaar is 31 oktober a.s. De nominaties worden bekeken door een jury bestaande uit een bestuurslid van Welzijn Teylingen, een raadslid en een gemeenteambtenaar. De winnaar krijgt een prijs uitgereikt van € 250, er komt bezoek van een raadslid en er is media-aandacht op de gemeentepagina van de krant.

De Teylinger trofee, de prijs der prijzen, wordt aan het einde van het jaar gekozen uit de drie winnaars van de Teylinger prijzen. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van €1000,- plus een trofee en wordt uitgereikt op het vrijwilligersfeest in december.

Nomineren kan via het digitale formulier op de website van Welzijn Teylingen www.welzijnteylingen.nl onder het kopje vrijwilligerswerk/Teylinger prijzen; hier zijn ook de winnaars van 2018 te zien. Voor vragen kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805.

Reacties