Drumfanfare St. Cecilia op zoek naar nieuwe muzikanten

Foto: St. Cecilia

Drumfanfare St. Cecilia is op zoek naar nieuwe, enthousiaste muzikanten. Met name een grote-tromspeler, tamboers, trombonisten en trompettisten zijn van harte welkom.

De drumfanfare verzorgt buitenoptredens bij vele optochten en andere festiviteiten, binnen en buiten Voorhout, en zelfs in het buitenland. Ook aan concoursen en taptoes wordt meegedaan. Het repertoire bestaat uit veel marsen, maar er worden ook wat meer afwisselender werken gespeeld zoals polka’s en rocknummers.

Afgelopen mei nog werd door drumfanfare St. Cecilia een nieuwe muzikale show gepresenteerd op de Voorhoutse Taptoe, genaamd Royals of the 80’s. De fanfare geeft daarin een muzikale ode aan de iconische popmuzikanten uit de jaren ’80. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om muziek te maken, maar bovenal is de drumfanfare een gezellige groep muzikanten.

Momenteel is behoefte ontstaan aan nieuwe muzikanten op de grote trom, kleine trom, trombone en trompet. Zowel ervaren als minder ervaren muzikanten zijn welkom. De repetities vinden plaats op woensdagavond, van half 8 tot half 10, in @Hok aan de Jacoba van Beierenweg 118 B in Voorhout.

Iets voor jou? Voor meer informatie kan contact worden gezocht via de mail: [email protected]

Reacties