Adest Musica ontvangt donatie van de Stichting Kringloop Voorhout

Foto: PR Adest Musica/Esther Lemmers

Adest Musica heeft van de Stichting Kringloop Voorhout een donatie ontvangen voor de aanschaf van kleding voor de Jeugdband. Adest Musica had een verzoek bij de Stichting Kringloop ingediend voor een financiële bijdrage om de Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te kunnen steken. Eind april kon een delegatie van Adest Musica een bedrag van €1000,- in ontvangst nemen.

Presentatie nieuwe uniformjasjes

Arthur Volten, voorzitter van de Jeugdafdeling; “Het bedrag is een fantastische bijdrage in de enorme investering die Adest Musica moet doen om de gehele Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te steken. Een mooier geschenk konden we ons niet wensen. De presentatie van de nieuwe kleding vindt plaats op zaterdag 6 juli tijdens het zomeravondconcert in Park Rusthoff”.

“De vrijwilligers van de Stichting Kringloop Voorhout zijn van harte uitgenodigd om de presentatie van de nieuwe uniformjasjes bij te wonen” aldus Arthur Volten.

Afsluiting voorseizoen in Park Rusthoff

Zaterdag 6 juli wordt, als afsluiting van het voorseizoen, een zomeravondconcert georganiseerd. Een concert met een informeel karakter. Vanaf 19.15 uur onthalen de muzikanten van Minikids, Aspiranten, Adest Brass, Jeugdband en de Drum- en Showband de aanwezigen op een prachtig muzikaal spektakel. De toegang is gratis en tijdens het concert is een bar aanwezig in het park!

Cookieinstellingen