4e Editie Wijn op het Plein, een festival voor wijnliefhebbers

Foto: Bo van Schaick

Op zondag 26 mei van 14.00 tot 19.00 uur wordt voor de vierde keer Wijn op het Plein georganiseerd in Sassenheim. Inmiddels een gezellige traditie voor wijnliefhebbers uit Teylingen en omstreken in het laatste weekend van mei.

Ook dit jaar wordt het terrein rondom Brasserie Hemels omgebouwd tot een gezellig wijnfestival, waar meer dan vijftig verschillende wijnen in de spotlight staan, gecombineerd met bites to share en lekkere muziek. Het concept; bezoekers kunnen zelf kiezen welke wijnen zij willen proeven. Voor 1 munt proeft men een wijn. Is de wijn naar smaak? Dan kan men voor 3 munten (4 voor bubbels en exclusieve wijnen) een heel glas nemen. Wijn op het Plein is ook leuk voor mensen die van een lekker biertje houden of wie geen alcohol drinkt. De muzikale invulling wordt verzorgd door DJ Rob.

Nieuw deze editie

Dit jaar is het aanbod alcohol vrije wijnen verruimd op veler verzoek. “De wijn wordt volgens de gebruikelijke methode gemaakt waarna de alcohol er via een speciale techniek uit wordt gehaald. Zo smaakt het net zoals wijn, maar bevat het geen alcohol”, aldus Adrie Spies namens een van de organisatoren. Daarnaast is het dit jaar mogelijk om de munten alvast van tevoren online te bestellen. En is er voor bedrijven een apart ‘vip-plein’, een gezellig verzamelpunt waar bedrijven hun gasten kunnen ontvangen.

Voor €5,- heb je toegang tot dit unieke evenement in Sassenheim. Daarbij krijg je een mooi wijnglas die je leeg mee naar huis mag meenemen. Kijk voor meer informatie op de website (www.wijnophetplein.nl) en volg de Facebookpagina (www.facebook.com/wijnophetplein). Het festival is alleen toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

Reacties