Verenigingen kunnen zich aanmelden voor Vrijetijdsfestival!

Foto: Welzijn Teylingen

Welzijn Teylingen organiseert zaterdag 15 juni het jaarlijks terugkerende Vrijetijdsfestival. Het festival biedt verenigingen in Teylingen de kans zich te presenteren aan de inwoners van Teylingen. Het doel van de dag is om naamsbekendheid te krijgen en nieuwe leden, sponsoren en vrijwilligers te vinden.

Om ook deel te nemen aan deze dag kunnen verenigingen zich aanmelden via de website van Welzijn Teylingen www.welzijnteylingen.nl onder het kopje Vrijwilligerswerk, Vrijetijdsfestival. Het festival wordt net als vorige jaren gehouden in Park Rusthoff in Sassenheim en duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Alles draait om het verenigingsleven in Teylingen. Deelname is geheel gratis. Welzijn Teylingen zorgt voor publiciteit en een kraam waarin de vereniging zich kan presenteren. Deelnemers kunnen zich nog meer zichtbaar maken door het geven van demonstraties of optredens op het centrale middenveld. Voor informatie: Marian Kofoed, adviseur vrijwillige inzet Welzijn Teylingen. Telefoon 0252-231805 op dinsdag en woensdag. Mailen kan naar: [email protected]

Reacties