De Saksen maken een feest van hun 44e carnavalsjaar!

Foto: De Saksen

De Sassemse jubilerende carnavalsvereniging De Saksen zijn de afgelopen dagen volop in touw geweest om er een groot feest van te maken! Vier grote optochten stonden op het programma, waaronder de verlichte optocht in Noordwijk.

De dag erna stonden de Lisse-optocht en de Sassemse optocht op het programma en zondags gingen ze vrolijk verder in de Zilk. De Saksen vielen meerdere malen in de prijzen afgelopen weekend. Waarschijnlijk ook omdat ze weer grandioos vertegenwoordigd waren.

Op vrijdagavond en zaterdagavond waren er nog de zeer druk bezochte feestavonden, waar de sfeer er goed in zat. Natuurlijk mochten de Flierefluiters niet ontbreken en stonden tijdens deze feestavonden paraat om er weer een feest maken.

Zondags was het tijd voor de kindermiddag, die eveneens erg druk en gezellig was met bezoekers van ver buiten de randstad. Hoogtepunt blijft natuurlijk het patat eten met de prins. Dit jaar met prins Harold 1 met zijn prinses Danielle en hun hele gevolg. Ook jeugdprins Jan en page Nisreen waren van de partij en liepen steeds fier mee voorop in de optochten en natuurlijk tijdens elke polonaise.

Programma voor maandag en dinsdag

Hieronder vind je de activiteiten die vandaag en morgen nog op het programma staan, ook daar maken ze er samen weer een feestje van!

4 maart Boerenbruiloft Vandaag

Vandaag om 13:30 uur

Gemeente Teylingen

Sassenheim

 

4 maart Bij ons in de Jordaan!

Vandaag om 20:00 uur

Theater ’t Onderdak

Sassenheim              

 

5 maart Seniorenmiddag

Morgen om 14:00 uur

Theater ’t Onderdak

Sassenheim                   

 

5 maart Pyjamabal

Morgen om 20:30 uur 

Theater ’t Onderdak

Sassenheim 

 

Cookieinstellingen