Adest Musica zoekt vrachtwagenchauffeur

Foto: pixabay

Altijd al in een vrachtwagen willen rijden? Heb je rijbewijs C? Kom dan het team van Adest Musica versterken als vrachtwagenchauffer!

Adest Musica is opzoek naar een verenigingsman/vrouw die in het bezit is van rijbewijs C om de instrumenten en uniformen te vervoeren naar optredens in binnen- en buitenland. Een chauffeurspas is hiervoor niet nodig. Deze klus klaar je samen met de andere chauffeurs. Ze vragen je ook om op de locatie van het optreden het laad- en los-team mee te helpen. Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Door de grote bekendheid van Adest Musica in binnen- en buitenland komen ze op mooie locaties voor de optredens. Recente voorbeelden zijn onder andere het Noord-Ierse Belfast, het Noorse Trondheim en het Zwitserse Luzern.

“Je rijdt met veel plezier naar de meest mooie locaties en maakt onze mooie optredens mee. Binnen de vereniging maar ook binnen de chauffeursgroep is een hechte band waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.” (Adest Musica)

Meld je aan!

Wil je toch graag nog wat uren in de vrachtwagen doormaken na je pensioen of heb je in het weekend tijd over naast je huidige baan, dan ben jij misschien wel de nieuwe chauffeur van Adest Musica! Wil je meer weten? Neem dan contact op via [email protected] of kom gezellig eens langs op de vrijdagavond in het clubgebouw:

‘t Onderdak
JP Gouveneurlaan 40 E
2170 AB Sassenheim

Reacties