Reservering tribune Bloemencorso geopend

Foto: PR

Met publiekstribunes aan de Rijksstraatweg 52 in Sassenheim en aan de Heereweg 345 bij ‘De Loft’ in Lisse voorziet het Bloemencorso van de Bollenstreek sinds enkele jaren in een uniek concept. Dus corsoliefhebbers opgelet, want het online reserveren van tribuneplaatsen via de website is geopend!

Publiekstribunes

Vanaf het begin zijn de publiekstribunes van het Bloemencorso van de Bollenstreek een geweldig succes. Om ervoor te zorgen dat het corsobestuur zich volledig op het corso zelf kan richten, verzorgen Kees Noort en Bart Sosef, bekend van ‘De Loft’, de exploitatie van de publiekstribunes. Uiteraard doen zij dit met de nodige corsopassie.

Kees Noort: “Het is geweldig leuk om te doen. De overdekte tribunes zijn voorzien van een flinke hoeveelheid zitplaatsen en bieden een fantastisch uitzicht op het voorbijtrekkende corso.”

Een parkeer- en toiletvoorziening en catering zijn aanwezig. Als extra zorgt het Bloemencorso van de Bollenstreek voor een speaker die tijdens de doorkomst van het corso een toelichting geeft op de deelnemers. Dat maakt van het corso een nog grotere beleving! Je kunt hiervoor en voor de publiekstribunes reserveren via de website www.bloemencorso.store.

Corsolunch en bollenrondleiding

Voor corsoliefhebbers die er helemaal een feestje van willen maken is er ook nog de mogelijkheid een tribuneplaats uit te breiden met een educatieve corsolunch en een rondleiding door de bollen of bij een bollenkweker onder begeleiding van een gids. Reserveer wel tijdig, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Corso 2019

De 72ste editie van het Bloemencorso van de Bollenstreek heeft het thema ‘Changing World’. De praalwagens zijn hierop geïnspireerd. Het verlichte corso rijdt op vrijdagavond 12 april in Noordwijkerhout. Op corsozaterdag 13 april rijdt het corso zijn meer dan 40 km lange tocht van Noordwijk naar Haarlem en passeert het onderweg de publiekstribunes.

'

Reacties

article
12965
Reservering tribune Bloemencorso geopend
Met publiekstribunes aan de Rijksstraatweg 52 in Sassenheim en aan de Heereweg 345 bij ‘De
https://teylingen.nieuws.nl/cultuur/12965/reservering-tribune-bloemencorso-geopend/
2018-12-04T11:48:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/327/2018/12/04114500/Tribune-Sassenheim-02-e1543920341536.jpg
bloemencorso 2019
Cultuur