Na succesvolle Guys&Dolls start MuBo met jubileumproductie

Foto: ARDITO

De afgelopen weekenden stond de Nachtegaal in Lisse op z’n kop door de daverende show Guys & Dolls. MuBo straalde tijdens de uitverkochte avonden op de verschillende podia, in de speciaal voor deze voorstelling ingerichte nachtclub.

Met een enthousiast ensemble, indrukwekkende cast en een fantastisch big band kan deze voorstellingenreeks tot een groot succes bestempeld worden. Het publiek was dan ook razend enthousiast.

Rapaunzel

Terwijl alle betrokkenen nog nagenieten, staat MuBo zeker niet stil. Er wordt alweer een paar maanden hard gerepeteerd voor de familievoorstelling RAPAUNZEL, die in oktober te zien zal zijn.

Tienjarig jubileum

Daarnaast starten op 15 juni de repetities voor de eerste jubileumproductie, CYRANO. In 2019 bestaat MuBo namelijk alweer tien jaar en dat zal met deze oer-musical groots gevierd worden. MuBo speelt dan onder begeleiding van een live orkest in maart, net als tien jaar geleden, weer in de Muze, Noordwijk.

Cyrano

Cyrano speelde twee jaar in Nederland en vertelt het verhaal van de grootneuzige en poëtische aanvoerder van de Franse cadetten, Cyrano, die verliefd is op zijn nicht Roxane. Hij denkt echter dat zij hem nooit zal zien staan en zij wordt op haar beurt verliefd op de minder welbespraakte, maar knappe Christian.

Cyrano is hevig teleurgesteld, maar belooft haar om Christian tijdens de oorlog te beschermen. Tegelijkertijd belooft hij Christian te helpen Roxane voor zich te winnen en schrijft haar liefdesbrieven in zijn naam… Zal Roxane ooit weten wie er echt achter de liefdesverklaring schuil gaat? Ad van Dijk componeerde de muziek van Cyrano en werd genomineerd voor een Tony Award.

Speel zelf mee!

Altijd al een keer mee willen doen aan een musicalproductie? Dit is je kans. Ga voor meer informatie naar de website van MuBo (www.stichtingmubo.nl). Op vrijdagavond 15 en 22 juni kun je in Hillegom kennismaken, vragen stellen en vertellen ze wat ze precies gaan doen. 

Cookieinstellingen