Kerstperiode van start met Kerstival

Foto: PR

In aanloop naar Kerst is een bezoek aan het Kerstival in SassemBourg op zaterdag 9 december onmisbaar. Laat je verrassen door de gezellige kerstkramen en live kerstmuziek.

Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar weer een kerstmarkt georganiseerd. Deze editie vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur. Aansluitend zal onder begeleiding van muziek de grootste kerstboom van Teylingen op het plein spectaculair worden ontstoken. Kerstival is gratis en toegankelijk voor jong en oud en alles daar tussenin.

Sfeervol

Er zijn maar liefst 35 kraampjes met leuke hebbedingen en cadeautjes op het gebied van kerstspullen, kerststukjes, brocante, lekkernijen, sieraden, mode en verzorgings- en lifestyleproducten. Naast een sfeervolle en gevarieerde kerstmarkt, is er ook toepasselijke entertainment geregeld. Zo draait de hele dag op de achtergrond kerstmuziek, is er een kerstman, een kerstvrouw en een elfje aanwezig.

Kinderen kunnen in de arrenslee op de foto (camera zelf meenemen) met de kerstman en/of -vrouw. Ook zijn er kerstspelletjes die kinderen buiten zelf kunnen spelen. Tot slot worden er diverse kerst knutselworkshops gegeven.

Live kerstmuziek

Om 13.00 uur treedt Popkoor Goed Gestemd uit Voorhout op en van 15.00 tot 17.00 uur komt AC Brass (Adest Musica) uit Sassenheim langs. Beiden zullen op hun eigen manier kerstliedjes ten gehore brengen. Dit vindt plaats buiten bij de entree.

Ontsteking kerstboom van Teylingen

Om 17.00 uur neemt dansschool ‘Just Dance’ uit Sassenheim in samenwerking met kinderopvang Trias het over. Zij zullen een dansje en toneelstukje doen en een kerstliedje zingen. Daarna komt de lichtjes fee en zal zij samen met de aanwezigen de lichtjes van de grote kerstboom op het plein aansteken. Alle kinderen, ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en overige geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Kortom, een sfeervolle start van de kerstperiode.

Cookieinstellingen