Theaterschool Teylingen presenteert ‘Oliver’

Foto: Marcel Verheggen

Na het succes van vorig jaar brengt Theaterschool Teylingen opnieuw de musical Oliver! op de planken.

Vorig jaar waren de voorstellingen snel uitverkocht, en volgden lovende recensies in de pers. Reden genoeg om deze mooie show een reprise te geven. In het eerste weekend van juli krijgt het publiek een nieuwe kans om kennis te maken met het indrukwekkende verhaal over het weesjongetje Oliver Twist.

Oliver Twist

Charles Dickens schreef de bestseller Oliver Twist, geïnspireerd door zijn eigen strijd tegen kinderarbeid, huiselijk geweld en onderdrukking. Met thema’s die nog steeds actueel zijn, is het een verhaal van alle tijden.

Ieder personage is op zoek naar liefde en voor elk is de zoektocht anders. En wie is hier nu goed of slecht? Of is daar geen duidelijke grens tussen te trekken? Het creatieve team heeft hard gewerkt aan nieuwe kostuums, aanpassingen in het decor en het verdiepen van de personages.

De cast

In de hoofdrollen ziet u Aron de Vries in de rol van de jonge Oliver en Scott Engelen als Linke Glipper.De 16-jarige Manon Verbaan zet een grote prestatie neer in haar rol van Nancy. Ook Roeland Daalmeijer (Bill) en Geert Fortrie (Fagin) maken indruk.De jeugdige zakkenrollersbende, bestaande uit 13 jongens, staat in de startblokken om de harten van het publiek te veroveren.

De productie staat onder professionele leiding van Annemieke van der Ploeg en Patrick Norman de Ridder, die beiden hun sporen in de musicalwereld hebben verdiend. Ronald Dirkmaat staat wederom garant voor een creatief lichtspel. In combinatie met professioneel geluid belooft het een prachtig schouwspel te worden.

Voorstellingen musical Oliver!

  • vrijdag 30 juni 20.00 uur
  • zaterdag 1 juli 14.30 en 20.00 uur
  • zondag 2 juli 12.00 en 15.00 uur

De voorstellingen worden gehouden in @Hok, Jacoba van Beierenweg 118B in Voorhout. Kaarten van 12,50 euro zijn te reserveren via [email protected] of af te halen bij Toys2Play (Herenstraat 92, Voorhout).

Reacties